• (2)

Politica de Retur

Daca nu sunteti multumiti de produsele achizitionate, le puteti returna, si veti primi banii inapoi !

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative:

Inainte de expirarea perioadei de retragere, "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului." De asemenea, in conformitate cu art. 7 alin. 1 din OG 130/2000, Clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului/produselor, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. In acest caz, cheltuielile directe de returnare a produselor vor cadea, conform legii, in sarcina Clientului.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire si/sau interventii neautorizate etc.


Termen - maxim 14 zile de la primirea produsului;


Conditii - pentru a se putea da retur produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire si/sau interventii neautorizate etc.


Motiv - consumatorul are dreptul sa notifice in scris ca renunta, fara invovcarea unui motiv;


Transport - cheltuielile directe de returnare a produselor vor cadea in sarcina Clientului.


Documente - sa atasati factura si chitanta, sau copie dupa factura si chitanta, in cazul in care returnati doar o parte din produse.


Adresa de expediere a returului dupa ce a fost completat formularul de retur:

Str. Strandului Nr 19 A ,Ploiesti, Prahova - SC BIROEXPERT COMPANY SRL

Clientului care a notificat S.C. BIROEXPERT COMPANY S.R.L. pentru returnarea produsului, ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate in maxim 14 zile calendaristice, in caz contrar, S.C. BIROEXPERT COMPANY S.R.L. considerand cererea nefondata/invalida si poate refuza returul.

Rambursarea contravalorii produselor -vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maxim 30 (treizeci) zile de la data informarii S.C. BIROEXPERT COMPANY S.R.L. de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract.

S.C. BIROEXPERT COMPANY S.R.L. va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat. . De mentionat ca se va returna numai contravaloarea produsului fara cheltuielile initiale de livrare. Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand, dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre client, nu se ramburseaza.

In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in 30 zile de la confirmarea returului. Returnarea se face numai in conturi indicate de Client. Nu se fac returnari in numerar sau ramburs. Clientul trebuie sa puna la dispozitie contul IBAN si CNP-ul pentru returnarea sumei solicitate.

Produsele aflate in lichidare de stoc, promotii sau la reducere de pret, NU se pot returna.

S.C. BIROEXPERT COMPANY S.R.L. isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.Produsele ce constituie un kit trebuie returnate ca un kit.

Te poti dezabona oricand facand click aici.