• (2)

Program Fidelizare Clienti

Pentru ca toti clientii sunt speciali pentru noi, dorim ca experienta lor in calitate de cumparator sa se imbunatateasca pe zi ce trece. De asemenea dorim sa ii recompensam pe cei care sunt constant alaturi de noi si, de aceea, am lansat Programul de fidelizare BiroGIFT !

Ce este programul de FIDELIZARE BiroGIFT?

O modalitate de a ii rasplati la randul nostru pe cei care ne-au fost alaturi si ne-au sprijinit. Si vom face acest lucru prin diverse metode cum ar fi preturi preferentiale, participarea la campanii speciale, prezentari de produse, diverse cadouri etc.

Daca esti client BIROEXPERT si indeplinesti cateva conditii, atunci poti face si tu parte din una din categoriile de mai jos:

  • Client Silver daca ai cel putin 3 comenzi inscrise, a caror valoare totala depaseste 2500 RON in decurs de 60 zile
  • Client Gold daca ai cel putin 5 comenzi inscrise, a caror valoare totala depaseste 10.000 RON in decurs de 60 zile
biroGift

Dintre beneficiile pe care categoria de Client Silver / Gold vi le aduce, putem aminti:

  • preturi preferentiale pentru produsele din oferta (exceptie fac de obicei produsele aflate deja intr-o promotie).
  • CADOURI surpriza la comenzile pe care le lansati pe platforma www.biroexpert.ro
  • Participarea la programele de fidelizare cu tichete cadou , voucher
  • Client Silver 10% reducere la preturile de lista din platforma biroexpert.ro
  • Client Gold 20% reducere la preturile de lista din platforma biroexpert.ro

Pentru a avea acces la aceste facilitati, trebuie doar sa va logati pe platforma www.biroexpert.ro cu contul dvs. de client. De exemplu, dupa ce va logati in cont veti puteti vizualiza direct in pagina produselor pretul special si discountul acordat datorita noii dvs. categorii de client.

Conditii generale si detalii

  • pentru a putea participa la acest program, trebuie sa aveti cont de client inregistrat in site-ul nostru, cu o adresa valida de e-mail
  • fidelizarea contului dvs. de client se va face automat, in decurs de 3 - 7 zile din momentul atingerii pragurilor precizate. Nu trebuie sa faceti nici o cerere in acest sens. Imediat ce contul a fost fidelizat, veti primi o instiintare in acest sens prin e-mail.
  • beneficiile statutului de client Silver/Gold BiroGIFT nu sunt transmisibile.

Pentru detalii suplimentare privind Programul de Fidelizare BiroGIFT, ne puteti contacta la adresa office@biroexpert.ro


Plafoanele de atins precizate mai sus nu include tva si costurile de transport Discounturile si beneficiile oferite dvs. de catre BIROEXPERT COMPANY prin acordarea statutul de client fidel nu fac obiectul unei negocieri. Discounturile oferite nu sunt fixe ci variaza intre 5% si 20% de la produs la produs, in functie de diversi factori sau indici de piata. Datorita discounturilor deja oferite, este posibil ca anumite pachete speciale, promotii sau oferte sa nu se cumuleze sau sa nu faca obiectul Programului de Fidelizare.

BIROEXPERT COMPANY SRL isi rezerva dreptul de a modifica regulamentul si modul de fidelizare al clientilor, pragurile care trebuiesc atinse, cat si perioada de desfasurare a programului, fara o avertizare prealabila. De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza dreptul de participare in programul de fidelizare a oricui nu este considerat ca fiind indreptatit, fara necesitatea unor explicatii in acest sens. Prin participarea la aceast Program, participantii confirma ca au luat la cunostiinta si sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiillor prezentului Regulament.

Te poti dezabona oricand facand click aici.